Full kontroll på økonomien  – bli kjent med Kari Anne

I over 25 år har Kari Anne Grønlid sørget for at regnskapet og lønna er på plass i UNIC – alltid med et smittende godt humør. Hvis hun ikke er dypt konsentrert om tall og regnskap, drømmer hun seg bort til hytta. Familien er også viktig – både privat og «familien» gjennom mange år i UNIC.

Kari Anne var en av de første som ble ansatt i UNIC i 1996, bare fire år etter oppstarten i 1992. Hun har vært en helt sentral del av firmaet siden den tid, både faglig og sosialt. Med sin interesse for tall har hun sørget for at økonomien har gått rundt – selve grunnmuren for alt vi driver med.

Her kan du bli litt bedre kjent med Kari Anne, vår sprudlende økonomiansvarlig.

Hei, Kari Anne! Kan du fortelle litt om hvem du er og hvordan du havnet i UNIC?

Jeg jobber med regnskap og lønn i UNIC. Jeg ble ansatt i 1996, så vi teller vel ca. 26 år nå. På den tiden hadde UNIC flere oppdrag på Rafnes, hvor mannen min også jobbet. Da de utlyste denne stillingen, søkte jeg. Siden den tid har jeg vært her!

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut?

Jeg har mine faste gjøremål knyttet til regnskap og lønn. I tillegg har jeg stor glede av å delta på markedsmøter og aktiviteter. Siden vi er et så lite firma, er det store muligheter for å samarbeide på tvers av fagretninger. Det er gøy å være kreativ og jobbe med forskjellige ting hver dag.

Hva liker du best å jobbe med?

Jeg liker å jobbe med tall, så det å holde orden på regnskap og lønn passer meg perfekt. Jeg liker også å delta i jobben rundt utviklingen av firmaet, og at det skjer mye.

Det har skjedd mange endringer i løpet av alle årene jeg har jobbet her, så det er moro å følge med på alt det nye som skjer. Jeg synes det er spennende å kunne bidra til endring.

Nå har vi for eksempel nettopp gått over til et nytt regnskapssystem. Selv om overgangsfasen til et helt nytt system kan være krevende, er det gøy med noe nytt – og jeg er så fornøyd med resultatet!

Og hva liker du å gjøre på fritiden?

Fritiden bruker jeg på hytta med familie og venner, tid med barnebarn og fjellturer.

Hva er det beste med å jobbe i UNIC?

Det beste med å jobbe her er at jobben er variert og at vi har et så godt arbeidsmiljø i UNIC. Det at jeg har jobbet her i 26 år sier vel ikke så lite. Jeg trives!

Har du noen tips til de som vurderer å studere eller jobbe innen IT?

IT er et spennende og innovativt yrke som hele tiden er i utvikling. Her får du mange muligheter, så det er bare å sette i gang hvis du er nysgjerrig på IT.  

Takk, Kari Anne! Vi er heldige som har en så positiv og hyggelig tallknuser som deg med på laget. Du gjør arbeidshverdagen bedre for oss alle!  

Har du fått med deg disse sakene?

Prøv deg frem med spørringer i Copilot

Distrahert av Copilot, din daglige KI-hjelper? Det er fort gjort å rote seg bort ved bruk av KI-assistenter. Her får du noen tips som gjør det enklere å komme i gang.

Nye Planner er enda enklere å ta i bruk

Microsoft Planner i Teams har fått nytt design, ny funksjonalitet og ny logo. Nå kan du enklere få oversikt over både personlige og delte oppgaver på ett sted – uten å forlate Teams!

Vi sikrer din digitale hverdag

Alt bedriften din trenger samlet på ett sted, så du kan fokusere på å få jobben din gjort. Vi leverer komplette IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Bestill en tilleggstjeneste

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Privat sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Hybrid

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Hva kan vi gjøre for deg?

Meld en sak til vår brukerstøtte

Trenger du hjelp?