EnglishFinnishNorwegian
EnglishFinnishNorwegian

Ta i bruk fildeling og samarbeid i Microsoft Teams | 14.04.2023

De fleste har blitt godt kjent med videomøter i Microsoft Teams de siste årene, men mange glemmer å utnytte potensialet for samarbeid. Bli med for å se hvordan Teams kan forbedre kommunikasjonsflyten i den hybride arbeidshverdagen.

Teams gjør det enkelt – og gøy – å jobbe i felles dokumenter og utveksle informasjon. Her slipper du frustrasjonen med utdaterte kopier og kan jobbe i samme dokument samtidig – uten problemer.

Versjonslogg og skylagring gjør at du alltid har tilgang til dokumentene dine, uansett hvor du befinner deg. Du kan dessuten bruke alle de kjente appene som Word, Excel, PowerPoint og OneNote direkte i Teams.

Det er likevel visse fallgruver du bør være obs på. Hvem deles dokumentene med, hvordan fjerner du tilganger og hvordan unngå at det blir kaos?

Vi viser deg hvordan du kan samarbeide på en sikker måte i team, kanaler og chat. Del filer på en enkel måte, unngå frustrasjon og dårlig sikkerhet – bli med på webinar fredag 14. april 2023 kl. 10.00 – 10.30!

Webinaret er gratis.

I webinaret møter du

Stine Nikolaisen

Stine er utdannet sosiolog og har en stor interesse for samspillet mellom mennesker og teknologi. Hun jobber med kommunikasjon og markedsføring i UNIC. 

Hvordan bli med?

Webinaret foregår digitalt via Teams. Du trenger ikke å ha Teams installert for å bli med, og det er ikke nødvendig med kamera eller mikrofon. Du kan enkelt delta fra nettleseren eller mobilen. 

Etter påmelding vil du få tilsendt en lenke til webinaret på e-post, og alt du trenger å gjøre er å klikke på denne for å bli med når webinaret starter. 

Hvis du ikke har mulighet til å delta, kan du melde deg på for å få opptaket tilsendt i etterkant. Meld deg på her

Vi sees! 

Har du fått med deg disse sakene?

Skap engasjement med Microsoft Forms i Teams

Microsoft Forms gir deg muligheten til å opprette spørreskjemaer og stille spørsmål direkte i en Teams-kanal. Slik kan du skape engasjement, innhente informasjon eller avtale arrangementer på en interaktiv måte – uten å forlate Teams!

Hva er Microsoft Purview og hvorfor bør du bruke det?

Microsoft Purview er en sikkerhetstjeneste i Microsoft 365-skyen som hjelper deg med å beskytte dataene dine. Ved å identifisere og klassifisere sensitive data basert på ulike regelsett, kan du få varslinger om uønsket atferd og forslag til hvordan du kan øke datasikkerheten.

Vi sikrer din digitale hverdag

Alt bedriften din trenger samlet på ett sted, så du kan fokusere på å få jobben din gjort. Vi leverer komplette IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Bestill en tilleggstjeneste

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Privat sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Hybrid

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Hva kan vi gjøre for deg?

Meld en sak til vår brukerstøtte

Trenger du hjelp?