Snart møter du vår nye kollega Mikkel når du ringer til oss

Vi utvider teamet! Mikkel begynner som førstelinjesupport hos oss fra og med mandag 11. juli 2022. Vi gleder oss stort til å få ham med på laget.

De siste årene har Glenn hatt ansvaret for «HelpDesk», vår tekniske brukerstøtte. Han har møtt kundene våre med et stort pågangsmot og sørget for god service fra første sekund.

Nå skal Mikkel snart overta ansvaret, og vi har stor tro på at han vil styrke teamet vårt og drive oss videre. Han har en variert teknisk bakgrunn og et stort engasjement for god kundeservice.

Overtar stafettpinnen

Vi har bedt ham fortelle litt om seg selv, så du vet hvem som møter deg i telefonen når du ringer til vår brukerstøtte.

«Jeg er 29 år og bosatt i Sandefjord, enn så lenge. På fritiden går mye av tiden til å holde meg oppdatert på teknologi og andre spennende temaer. Det går også en del tid til trening da jeg håper å få løpt et maraton i løpet av året.»

Mikkel begynner hos oss mandag 11. juli 2022, og vil overta den kanskje viktigste rollen i UNIC.

«Jeg ser frem til å ta stafettpinnen fra Glenn slik at UNIC kan fortsette å levere den gode servicen kundene forventer. Gleder meg stort til å være på reisen videre med teamet!»

UNIC er i utvikling

For Glenn betyr dette at han får mer tid til ulike prosjekter, salg og kundekommunikasjon. Han vil likevel også fortsatt bidra til teknisk brukerstøtte ved behov – og selvfølgelig sørge for god opplæring.

«Etter 7 år i rollen som HelpDesk-ansvarlig i UNIC blir det spennende å ha fokus på andre oppgaver, selv om kundeservice alltid står i fokus. Med Mikkel på laget er jeg sikker på at vi kan levere bedre enn tidligere og jeg gleder meg til å se utviklingen fremover.»

Da gjenstår det bare å si:

Velkommen til UNIC-teamet, Mikkel!

Har du fått med deg disse sakene?

Utskrift i Windows 11

Er du lei av å kjempe med printeren når du skal skrive ut et dokument, for eksempel fra en bestemt printer eller i svart-hvitt? Lurer du på hvordan du kan lagre en nettside som PDF? Vi hjelper deg!

Hva er AI eller KI? 

KI-begrepet ble første gang brukt på 50-tallet i USA. Siden den gangen har både optimisme og utfordringer preget KI-forskningen. KI og AI er det samme – på norsk kunstig intelligens, og på engelsk artificial intelligence. Men hva er det egentlig?

Vi sikrer din digitale hverdag

Alt bedriften din trenger samlet på ett sted, så du kan fokusere på å få jobben din gjort. Vi leverer komplette IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Bestill en tilleggstjeneste

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Privat sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Hybrid

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Hva kan vi gjøre for deg?

Meld en sak til vår brukerstøtte

Trenger du hjelp?