Nå kan du endelig ta i bruk Microsoft Copilot 

Microsoft 365 Copilot er nå tilgjengelig for alle, inkludert små og mellomstore bedrifter. Microsoft sin nye assistent bruker kunstig intelligens og bedriftens data i Microsoft 365 for å gjøre arbeidshverdagen din enklere.

Copilot for Microsoft 365 ble lansert i november 2023 for bedrifter med over 300 ansatte. Nå er den endelig tilgjengelig for alle bedrifter – uansett størrelse.  

Den store fordelen med Copilot sammenliknet med andre tjenester basert på kunstig intelligens, er at Microsoft sin assistent allerede har tilgang til alle bedriftens data i Microsoft 365. Assistenten er sømløst integrert med alle appene du vanligvis bruker, og kjenner til arbeidsvanene dine. 

Sikkerheten er ivaretatt ved at Copilot for Microsoft 365 kun bruker data som din brukerkonto allerede har tilgang til i organisasjonen. Vi anbefaler derfor å starte med en testgruppe som kan avdekke eventuelle feil i filtilganger, som du kan lese mer om nederst i denne artikkelen.  

I motsetning til ChatGPT og andre AI-tjenester, vil ikke Copilot dele opplysningene dine med andre. Alle dine data er trygt lagret i Microsoft 365, og er beskyttet av de samme sikkerhetsmekanismene som ellers. 

Har du allerede Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium eller E3/E5, vil prisen for Copilot være $30 per måned. Du kan lese mer på Microsoft sin blogg.

Enda flere muligheter i Microsoft 365

Med Copilot kan alle dine e-poster, meldinger, møter og dokumenter i Microsoft 365 brukes for å gi deg svar på det du lurer på. Du kan for eksempel be Copilot om en statusoppdatering fra dagens møter, samtaler og dokumenter. På denne måten sparer du både tid og energi.  

I tillegg kan Copilot hjelpe deg i gang med en presentasjon i PowerPoint, en ny tekst i Word, analysere data i Excel eller oppsummere møter i Teams.  

I denne videoen kan du se Microsoft sin introduksjon av Microsoft 365 Copilot: 

Sjekk at tilgangsstyringen er på plass

Det viktigste du må være klar over før du tar i bruk Copilot, er at bedriften har på plass tilstrekkelig tilgangsstyring. Siden Copilot kan lete gjennom alle data i bedriften som din konto har tilgang til, er det viktig å sørge for at hver konto har riktige tilganger og rettigheter til data. 

Er ikke dette på plass, vil det kunne bety at Copilot viser til informasjon som ellers ville vært skjult for deg. For eksempel at en som jobber i salgsavdelingen spør Copilot om hvor mange sykedager hen har igjen, og får opp innhold i dokumenter hos HR-avdelingen.  

Copilot gir deg ikke noen flere tilganger enn du allerede hadde fra før, men dataene blir enklere å oppdage fordi det presenteres på en enklere måte. 

Start med en testgruppe

Vi anbefaler derfor at Copilot for Microsoft 365 implementeres for en testgruppe som kan bidra med tilbakemeldinger underveis.  

På denne måten kan testgruppen avdekke eventuelle feil med tilganger, og bli kjent med hvordan Copilot fungerer. I tillegg bør rettighetsstrukturen i Microsoft 365 gjennomgås. Dette vil gjøre det enklere for resten av organisasjonen å ta Copilot i bruk på en sikker måte.  

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker en gjennomgang av tilgangsstyringen i din bedrift. 

Har du fått med deg disse sakene?

Nye Planner er enda enklere å ta i bruk

Microsoft Planner i Teams har fått nytt design, ny funksjonalitet og ny logo. Nå kan du enklere få oversikt over både personlige og delte oppgaver på ett sted – uten å forlate Teams!

Hvorfor velge nettverk av oss?

Vi hjelper deg med å bytte ut hele nettverket hvis du er i ferd med å skifte linjeleverandør, bytte gammel brannmur eller andre fysiske enheter. Det er en stor fordel å se hele nettverksløsningen under ett.

Vi sikrer din digitale hverdag

Alt bedriften din trenger samlet på ett sted, så du kan fokusere på å få jobben din gjort. Vi leverer komplette IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Bestill en tilleggstjeneste

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Privat sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Hybrid

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Hva kan vi gjøre for deg?

Meld en sak til vår brukerstøtte

Trenger du hjelp?