EnglishFinnishNorwegian
EnglishFinnishNorwegian

Logg på én gang – sømløs og sikker tilgang med Microsoft 365 | 17.02.2023

Blir du frustrert av tungvinte IT-løsninger hvor du må huske på mange ulike passord for å få gjort jobben din? Bli med på webinar for å se hvordan du kan få en god brukeropplevelse som også er sikker ved hjelp av Microsoft 365.

Har du falt for fristelsen ved å lagre passordene dine i nettleseren slik at du slipper å tenke på hvilket passord som hører til hvor? 

Mange tar i bruk usikre metoder for å oppnå en sømløs brukeropplevelse. Det er likevel mulig å oppnå den samme gode brukeropplevelsen, men på en sikker måte, i Microsoft 365.

I dette webinaret vil Glenn vise deg hvordan du kan bruke ett brukernavn og passord for å logge på ulike tjenester, få et tilpasset oppsett og samtidig beskytte både PC-en og brukerkontoen din mot dataangrep. 

Bli med fredag 17. februar 2023 kl. 10.00 – 10.30 for å se hvor behagelige IT-løsningene kan være, uten at det går på bekostning av IT-sikkerheten.

Webinaret er gratis. 

I webinaret møter du

Glenn Jacobsen

Glenn har jobbet tett på kunder i over 10 år og vet hvor skoen trykker. Med sitt engasjement for gode IT-løsninger vet han hva som skal til for å skape en sikker digital arbeidshverdag, som også gjør brukerne fornøyde.

Hvordan bli med?

Webinaret foregår digitalt via Teams. Du trenger ikke å ha Teams installert for å bli med, og det er ikke nødvendig med kamera eller mikrofon. Du kan enkelt delta fra nettleseren eller mobilen. 

Etter påmelding vil du få tilsendt en lenke til webinaret på e-post, og alt du trenger å gjøre er å klikke på denne for å bli med når webinaret starter. 

Hvis du ikke har mulighet til å delta, kan du melde deg på for å få opptaket tilsendt i etterkant. Meld deg på her

Vi sees! 

Har du fått med deg disse sakene?

Lokal IT-leverandør – hvorfor er det nødvendig?

Det kan være fristende å tenke at IT-løsninger er et engangskjøp som ikke krever vedlikehold – men er det virkelig så enkelt? En lokal IT-leverandør hjelper deg med å få en helhetlig løsning som fungerer over tid.

Skap engasjement med Microsoft Forms i Teams

Microsoft Forms gir deg muligheten til å opprette spørreskjemaer og stille spørsmål direkte i en Teams-kanal. Slik kan du skape engasjement, innhente informasjon eller avtale arrangementer på en interaktiv måte – uten å forlate Teams!

Hva er Microsoft Purview og hvorfor bør du bruke det?

Microsoft Purview er en sikkerhetstjeneste i Microsoft 365-skyen som hjelper deg med å beskytte dataene dine. Ved å identifisere og klassifisere sensitive data basert på ulike regelsett, kan du få varslinger om uønsket atferd og forslag til hvordan du kan øke datasikkerheten.

Vi sikrer din digitale hverdag

Alt bedriften din trenger samlet på ett sted, så du kan fokusere på å få jobben din gjort. Vi leverer komplette IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Bestill en tilleggstjeneste

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Privat sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Hybrid

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Hva kan vi gjøre for deg?

Meld en sak til vår brukerstøtte

Trenger du hjelp?