EnglishFinnishNorwegian
EnglishFinnishNorwegian

Hva menes med segmentering av datanettverket, og hvorfor er det viktig? | 17.03.2023

Du har kanskje hørt at det er lurt å segmentere nettverket i ulike soner, men hva betyr det egentlig? Bli med på dette webinaret for å få en innføring i hva rådet om segmentering betyr for deg i praksis, og hvorfor det er så viktig.

Det er ingen nyhet at det digitale trusselbildet stadig øker. Derfor er det viktig å ruste opp og forebygge konsekvensene av et dataangrep før det er for sent – men hvor skal du begynne?

Et av rådene fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) er å etablere en sikker IKT-arkitektur. Dette innebærer blant annet å dele opp nettverket i ulike soner (se punkt 2.2.3 i Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet).

Du kan for eksempel skille mellom et gjestenett og et sikret nett for enheter som har tilgang til bedriftskritiske ressurser. Segmentering kan også brukes for å begrense innsyn i et kontorfellesskap.  

Bli med fredag 17. mars 2023 kl. 10.00 – 10.30 for å se hvordan dette kan gjennomføres i din eksisterende IT-løsning. Det trenger ikke å være komplisert eller kostbart!

Webinaret er gratis.

I webinaret møter du

Yngve Nikolaisen

Yngve er daglig leder i UNIC, og har over 38 års erfaring fra IT-bransjen. Han har solid kunnskap om IT-sikkerhet, og et stort engasjement for dette temaet. 

Hvordan bli med?

Webinaret foregår digitalt via Teams. Du trenger ikke å ha Teams installert for å bli med, og det er ikke nødvendig med kamera eller mikrofon. Du kan enkelt delta fra nettleseren eller mobilen. 

Etter påmelding vil du få tilsendt en lenke til webinaret på e-post, og alt du trenger å gjøre er å klikke på denne for å bli med når webinaret starter. 

Hvis du ikke har mulighet til å delta, kan du melde deg på for å få opptaket tilsendt i etterkant. Meld deg på her

Vi sees! 

Har du fått med deg disse sakene?

Skap engasjement med Microsoft Forms i Teams

Microsoft Forms gir deg muligheten til å opprette spørreskjemaer og stille spørsmål direkte i en Teams-kanal. Slik kan du skape engasjement, innhente informasjon eller avtale arrangementer på en interaktiv måte – uten å forlate Teams!

Hva er Microsoft Purview og hvorfor bør du bruke det?

Microsoft Purview er en sikkerhetstjeneste i Microsoft 365-skyen som hjelper deg med å beskytte dataene dine. Ved å identifisere og klassifisere sensitive data basert på ulike regelsett, kan du få varslinger om uønsket atferd og forslag til hvordan du kan øke datasikkerheten.

Vi sikrer din digitale hverdag

Alt bedriften din trenger samlet på ett sted, så du kan fokusere på å få jobben din gjort. Vi leverer komplette IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Bestill en tilleggstjeneste

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Privat sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Sky

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Bestill UNIC Hybrid

Fyll inn skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for et uforpliktende tilbud.

Hva kan vi gjøre for deg?

Meld en sak til vår brukerstøtte

Trenger du hjelp?