Sikker og enkel tilgang

Når IT-driften settes ut til UNIC får du tilgang til en moderne leveringsplattform for programvare (Citrix). Dette betyr at de programmene du kjenner og benytter i dag, blir tilgjengelig via Internett. I praksis betyr det at uansett hvor du oppholder deg i verden, kan du logge på systemet og få tilgang til din vanlige Windows Desktop med programmer og snarveier, akkurat som om du satt på kontoret.

Når du logger deg på systemet kan du benytte en bærbar PC, ett nettbrett, eller en smarttelefon, alt som kreves er at du har en Internett-forbindelse. Internett forbindelsen kan være en mobilforbindelse (Edge, 3G, eller 4G), eller et trådløst nettverk (WiFi) på hotellet, eller flyplassen.

All kommunikasjon foregår sikkert med krypterte forbindelser, pålogging skjer med brukernavn og passord, i tillegg til en kode man får tilsendt via SMS (to-faktor autentisering). Dette sikrer at ikke uvedkommende får tilgang, selv om de skulle klare å få tilgang til ditt brukernavn og passord.

Løsningen innebærer at man kan jobbe hjemmefra på samme måten som når man er på kontoret. Man kan også få mulighet til å skrive ut (f.eks. fakturaer) på en sentral skriver på kontoret når man jobber hjemmefra, eller er på reise.

E-post, avtaler, kalender og oppgaver har du selvfølgelig full tilgang til via en smart mobil, med såkalt «Push mail» teknologi får du e-posten levert til mobilen med en gang den er sendt.